kaupunki taivas

Olen kuullut on kaupunki tuolla. Eräs äitini (1933-2011) lempilaulu.

by PastoriMika on 6.10.2011

Valmistaudun äitini hautajaisiin, joita vietetään ylihuomenna Jyväskylässä. Hautajaisvalmistelujen vuoksi ajatukseni ovat olleet paljon tuonpuoleisuudessa ja Raamatun antamassa lohdutuksessa. Meillä on jälleennäkemisen toivo.

Kun äitini tuli uskoon, hän lauloi usein laulua: ”Olen kuullut on kaupunki tuolla”. Uskossa Jeesukseen hän ei ole enää kuulon varassa vaan pääsee näkemään, mitä Jumala on hänelle ja jokaiselle kristitylle valmistanut.

Tässä YouTube -video, jolla Kari Tapio laulaa kaupungista, josta äitini oli kuullut! Tässä laulussa on aivan upeat sanat (katso alapuolella). Myös minä haluan tuohon ikuiseen kaupunkiin, Jumalan valtakuntaan, jonka kansalaisuuden usko Jeesukseen tuo meille.

Nyt siis Kari Tapio laulaa erään äitini lempilauluista.
Sanat: Olen kuullut on kaupunki tuolla

Olen kuullut, on kaupunki tuolla
Yllä maan, päällä pilvien usvain
Luona välkkyväin taivasten rantain
Siellä kerran, ah, olla mä saan
Halleluja, mun lauluni raikuu
Halleluja, mä kaupunkiin kuljen
Vaikka jalkani uupuen vaipuu
Joka askel mun kotiin päin vie

Olen kuullut, on maa ilman vaivaa,
Ilman kyyneltä, taistoa, huolta
Kipu, sairaus, tuskaa ei tuota
Siellä kerran, ah, olla mä saan
Halleluja, siel riemuita voimme
Halleluja, jo epäilys haihtui
Enää koskaan en horjuen kulje
Olen saapunut Jumalan luo

Olen kuullut, on valkoinen puku
Ja on hohtavat kultaiset kruunut
Sekä autuas taivainen suku
Siellä kerran, ah, olla mä saan
Halleluja, nyt henkeni kiittää
Kun jo kuulla voin taivaisen laulun
Side katkee mi’ maahan mut liittää
Tiedän, siellä jo pian olla saan

Halleluja, nyt henkeni kiittää
Kun jo kuulla voin taivaisen laulun
Side katkee mi’ maahan mut liittää
Tiedän, siellä jo pian olla saan

kuva: flickr

Similar Posts:

{ 3 comments… read them below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home4/mikanblo/public_html/wp-content/themes/thesis_18/lib/classes/comments.php on line 176